Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Doe-het-zelf Safari

Ubachsberg Bezoek website

Doe-het-zelf Safari

Doe-het-zelf Safari Bernardusplein, naast de kerk Ubachsberg Naar de website
De speurneuzen moeten de hele tijd ‘aan’ staan want er moet goed gekeken, geteld en geraden worden. Een uitdagende manier om meer te leren over het Land van Kalk; de Kunradersteen, het landschap en een stukje geschiedenis van dit gebied. Een leuke activiteit tijdens de Meivakantie of wanneer je maar wilt! 

Inhoud Doe-het-zelf Safari voor 4 kids: 
Routeboekje met speurtocht. 
Speurneusbewijzen plus stickers.
Zoekkaarten.
Kunradersteentjes.
Land van Kalk ansichtkaarten om zelf in te kleuren en op te sturen! 

Duur: met het speuren en een picknick-pauze tussendoor ben je zo’n twee uur op pad. Lengte: circa 3,5 kilometer. Parkeren: op het Bernardusplein in Ubachsberg (gratis). Eten en drinken: neem zelf je picknick mee voor onderweg of kijk naar de mogelijkheden bij Herberg de Bernardushoeve, hier komt de Safari ook langs.

Overzicht

Prijs

Kosten: € 9,50 (bestellen via landvankalk.com). Verzending: binnen 2 werkdagen. 

Data 24-4-2021 t/m 24-7-2021
Contact
Bernardusplein, naast de kerk , Ubachsberg

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website