Lustrum Wijngoed Fromberg

Ubachsberg Bestel tickets

Lustrum Wijngoed Fromberg

Lustrum Wijngoed Fromberg Wijngoed FrombergUbachsberg
Voor het vijfde jaar op rij trekken gasten de wijngaard in. Niet zomaar een wijngaard, een wijngaard met een ziel. Bij Marcel en Carmen Soomers van Wijngoed Fromberg proef je de sfeer van het Limburgs land. Gelegen in het hart van Heuvelland, op het 3ha wijngoed wordt op 5, 6 en 7 juli voor de vijfde keer het wijn- en spijsfestijn Fromberg georganiseerd.

De ‘tent sjteit’ tussen de sappige wijntrossen Auxerrois, Muller Thurgau, Riesling en Bacchus (mousserend), Cuvee en Pinot Noir. Op het bord verschijnen weer smaakvolle zomerse gerechten, sappig vlees en vis van de Kamadoo, verse groenten en een spetterend dessert als afsluiting van dit lustrum festijn. Wil jij er (weer) bij zijn, meld je dan snel aan. Dit festijn is inmiddels ‘hot’ en loopt altijd iets uit.

Vrijdag 5 juli van 19.00-23.00 uur.
Zaterdag 6 juli van 19.00-23.00 uur.
Zondag 7 juli van 13.00-17.00 uur.

Overzicht

Prijs

Kosten voor dit lustrum feest bij Wijngoed Fromberg, inclusief vijfgangen diner (of lunch op zondag), wijnen, waters, koffie en thee bedraagt € 79,50 per persoon.

Data
Contact
Wijngoed Fromberg, Ubachsberg

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website