Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wine & dine bij Wijngoed Fromberg

Voerendaal Bezoek website Bestel tickets

Wine & dine bij Wijngoed Fromberg

Wine & dine bij Wijngoed Fromberg Wijngoed Fromberg, Breedenweg 1Voerendaal 06-57590884 Naar de website
Het is weer zover... Wine & dine editie 2021, niet in de zomer, maar in de winter, want je bent er wel aan toe. Van de Ven Tailored Catering en Wijngoed Fromberg organiseren samen een heerlijk diner in winterse sferen op het Wijngoed. 

Op het menu staan verrukkelijke gerechten van onder andere zacht gegaarde reerug en grand cru chocolade met stoofpeertjes vergezeld met heerlijke bijpassende Fromberger wijnen (graag van te voren eventuele allergieën doorgeven). 

Indien je hieraan wilt deelnemen, wacht dan niet te lang met reserveren want vol is vol. Starttijd: zaterdag 11 en zondag 12 december van 13.00-17.00 uur. 

Overzicht

Prijs

Wine & dine met twee amuses, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie en friandises inclusief champagne, witte en rode wijn, dessertwijn voor € 84,50 per persoon.

Data 11-12-2021 t/m 12-12-2021
Contact
Wijngoed Fromberg, Breedenweg 1, Voerendaal
06-57590884

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website