Restaurant en Partycentrum Le Montagnard

Ubachsberg Bezoek website

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard Dirksstraat 2Ubachsberg 0455754443/0622450828 Stuur e-mail Naar de website
De naam 'Le Montagnard' is de Franse betekenis voor bergbewoner. Het restaurant is gevestigd in het hoogst gelegen kerkdorpje van Nederland: Ubachsberg. In het Limburgs dialect wordt Ubachsberg ook wel 'Op Gen Berg' genoemd.

De grote en de kleine kaart van Le Montagnard vermelden dan ook een aantal verrassende streekgerechten zoals 'zoervleesj' (zuurvlees), 'kniengsbats' (konijnenbout) en niet te vergeten het Limburgse kaas en boeren plankje. Hier kun je heerlijk van genieten.

Overzicht

Adres
Dirksstraat 2, Ubachsberg
0455754443/0622450828
Openingstijden

Het restaurant is iedere dag (behalve maandag en donderdag) van 12:00-20:00 uur voor je geopend. Op maandag en donderdag gesloten.


Indien als gevolg van corona het restaurant gesloten is, kun je maaltijden afhalen. Wel s.v.p. vooraf telefonisch bestellen tussen 13.00-19.00 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant en Partycentrum Le Montagnard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website