Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard

Ubachsberg Bezoek website

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard Dirksstraat 2Ubachsberg 0455754443 Stuur e-mail Naar de website
De naam 'Le Montagnard' is de Franse betekenis voor bergbewoner. Het restaurant is gevestigd in het hoogst gelegen kerkdorpje van Nederland: Ubachsberg. In het Limburgs dialect wordt Ubachsberg ook wel 'Op Gen Berg' genoemd.

De grote en de kleine kaart van Le Montagnard vermelden dan ook een aantal verrassende streekgerechten zoals 'zoervleesj' (zuurvlees), 'kniengsbats' (konijnenbout) en niet te vergeten het Limburgse kaas en boeren plankje.

Het restaurant is geopend vanaf 12:00-20:00 uur. Op maandag en donderdag is het restaurant gesloten. Afhalen kan ook, zie de facebookpagina voor de actuele openingstijden. 

Reserveringen buiten de openingstijden kunnen altijd besproken worden, ook tijdens de rustdagen.

Overzicht

Adres
Dirksstraat 2, Ubachsberg
0455754443
Openingstijden

Het restaurant is iedere dag (behalve maandag en donderdag) van 12:00-20:00 uur geopend. Op maandag en donderdag gesloten.


Indien als gevolg van corona het restaurant gesloten is, kun je maaltijden afhalen. Wel vooraf telefonisch bestellen tussen 13.00-19.00 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant en Partycentrum Le Montagnard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website