Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Villa de Proosdij

Klimmen

Villa de Proosdij

Villa de Proosdij Klimmenderstraat 2Klimmen 0454053210 Stuur e-mail
Aan de rand van het dorp Klimmen, midden in de Zuid-Limburgse heuvels, ligt de eeuwenoude buitenplaats Villa de Proosdij.

De villa en het landgoed kennen een unieke en bijzondere geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en vroege middeleeuwen. Het erfgoed en de historie zijn overal rond en in de gebouwen tastbaar. De villa biedt gasten zuidelijke luxe en gastvrijheid, gegrondvest op de fundamenten van het rijke verleden.

In de historische bijgebouwen vinden gasten meerdere B&B kamers. Het landgoed de brasserie en de het terras zijn elke zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur te bezoeken. Wandel over het landgoed in de rozentuin en door de wijngaarden.

Geniet op het terras van een kop koffie met vlaai of een heerlijk glas wijn uit de streek. Geniet van de natuur en de historie en kom tot rust. De familie Habets heet iedereen van harte welkom.

Overzicht

Adres
Klimmenderstraat 2, Klimmen
0454053210
Openingstijden

Het landgoed, de brasserie, terras, wijnkelder, rozentuin en wijngaarden zijn elke zaterdag en zondag geopend van 10.00-18.00 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Villa de Proosdij. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website