Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hoeve Opscheumer

Ransdaal

Hoeve Opscheumer

Hoeve Opscheumer Opscheumer 3Ransdaal 0613189920 Stuur e-mail

Opscheumer, vlakbij Valkenburg, is een gehucht met negen huizen. Opscheumer hoort bij Ransdaal (gemeente Voerendaal). Hoeve Opscheumer ligt in het buitengebied tussen Ransdaal en Schin op Geul en beschikt over kamers met B&B, maar er zijn ook twee vakantie appartementen aanwezig. 


Hoeve Opscheumer is slechts één kilometer van de stations Schin op Geul en Ransdaal gelegen. Opscheumer ligt centraal, niet alleen om het Heuvelland te verkennen, maar ook om steden zoals Maastricht en Aken te bezoeken.

De overnachting voor één persoon bedraagt € 68,58. De overnachting voor 2 personen bedraagt € 79,66 (voor 3 personen € 119,49 en voor 4 personen € 159,32 ( in de dubbele familiekamer) inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Alle kamers zijn voorzien van een mooie badkamer met douche en toilet.

Overzicht

Prijs Vanaf € 79,66

Verblijfstarief vanaf € 79,66 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Opscheumer 3, Ransdaal
0613189920
Accommodatie

De B&B is boven in het oude woonhuis en beschikt over een (familie)kamer voor 1-4 personen (2 ruimtes) met badkamer. B&B2 is een luxe tweepersoonskamer met douche/toilet .Een degelijk, smaakvol ontbijtbuffet wordt in de aparte ontbijtruimte geserveerd. 


De vakantieappartementen beschikken over een eigen ingang en zijn geschikt voor twee personen. Linnengoed, zeep en handdoeken zijn  aanwezig. Op de binnenplaats van deze carréboerderij kunnen alle gasten heerlijk vertoeven. Totaal: 10 plaatsen.

Voorzieningen
Bad, douche en toilet op kamer
Bar / Kantine
Familiekamer
Oplaadpunt e-bike
Oplaadpunt elektrische auto
Kluis
Lift
Minibar
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Tuin / Terras
TV op kamer
Vergaderruimtes
Keuken/kitchenette
Wifi / Internet
Zwembad
Koffie-/theefaciliteiten
Roomservice
Airconditioning
Parkeren

Hoeve Opscheumer beschikt over een eigen parkeerplaats naast de boerderij. Voor de fiets is er binnen altijd wel een plek te vinden. De treinstations Schin op Geul en Klimmen-Ransdaal zijn op loopafstand. 


Gasten kunnen dus ook met de trein op pad naar Maastricht, Landgraaf (Pinkpop), Aken en Luik.

Gehandicapten

In appartement 1 zijn beugels op w.c.en douche aangebracht. Ook is er een stevige kruk voor gasten die minder goed ter been zijn. Een oprijplank is aanwezig om naar binnen te rijden met een rolstoel. 


In appartement 1 mogen gasten één hond meenemen, in de andere ruimtes zijn honden niet toegestaan.

Internet

Alle kamers en de appartementen beschikken over gratis wifi.

Geopend

Hoeve Opscheumer is het hele jaar geopend. Aankomsttijden in overleg (na 15.00 uur meestal), vertrek tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Bij de appartementen kunnen extra kamers gehuurd worden. Reserveren: het liefst via e-mail.


In deze crisistijd is Hoeve Opscheumer geopend met inachtneming van de geldende regels en hygiënemaatregelen. Er zijn restaurants in de buurt waarbij gasten eten kunnen bestellen of een plekje kunnen reserveren.

Huisdieren

Gasten kunnen het eigen paard/koets meenemen (€ 20,- per nacht). Stal, weide en rijbak zijn aanwezig. De prijs is inclusief hooi/stro. Voor speciale brokken moet gasten zelf zorgen.


Gasten met een hond zijn (na overleg) welkom in appartement 1, niet in de B&B. Honden mogen niet alleen achtergelaten worden in het appartement. In de omgeving zijn diverse restaurants waar de hond ook welkom is. De prijs voor de hond bedraagt € 7,50 per dag. De appartementen dienen schoon achtergelaten te worden.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Opscheumer. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website