Hoeve Opscheumer

Ransdaal

Hoeve Opscheumer

Hoeve Opscheumer Opscheumer 3Ransdaal 0613189920 Stuur e-mail

Opscheumer, vlakbij Valkenburg, is een gehucht met negen huizen. Opscheumer hoort bij Ransdaal (gemeente Voerendaal). Hoeve Opscheumer ligt in het buitengebied tussen Ransdaal en Schin op Geul en beschikt over kamers met B&B, maar er zijn ook twee vakantie appartementen aanwezig. Hoeve Opscheumer is slechts één kilometer van de stations Schin op Geul en Ransdaal gelegen. Opscheumer ligt centraal, niet alleen om het Heuvelland te verkennen, maar ook om steden te bezoeken zoals Maastricht en Aken.

Overzicht

Prijs Vanaf € 70,00

Verblijfstarief vanaf € 70,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Opscheumer 3, Ransdaal
0613189920
Accommodatie

De B&B is boven in het oude woonhuis en beschikt over een (familie)kamer voor 1-4 personen (2 ruimtes) met badkamer. B&B2 is een luxe tweepersoonskamer met douche/toilet .Een degelijk, smaakvol ontbijtbuffet wordt in de aparte ontbijtruimte geserveerd. De vakantieappartementen beschikken over een eigen ingang en zijn geschikt voor twee personen. Linnengoed, zeep en handdoeken zijn  aanwezig. Op de binnenplaats van deze carré boerderij kunnen alle gasten heerlijk vertoeven. Totaal: 10 plaatsen.

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren in overleg
Internetmogelijkheden
Parkeren

Hoeve Opscheumer beschikt over een eigen parkeerplaats naast de boerderij. Voor de fiets is er binnen altijd wel een plek te vinden.

Gehandicapten

In appartement 1 zijn beugels op w.c.en douche aangebracht. Ook is er een stevige kruk voor gasten die minder goed ter been zijn. Er is een oprij plank aanwezig om binnen te kunnen rijden met rolstoel. In appartement 1 mogen gasten een hond meenemen, in de andere ruimtes zijn honden niet toegestaan.

Internet

Alle kamers en de appartementen beschikken over gratis wifi.

Geopend

Hoeve Opscheumer is het hele jaar geopend. Aankomsttijden in overleg (na 15.00 uur meestal), vertrek tussen 10.00 en 11.00 uur. Bij de appartementen kunnen extra kamers gehuurd worden. Reserveren: het liefst via email.

Huisdieren

Gasten kunnen het eigen paard c.q. koets meenemen (€ 20,- per nacht). Stal, weide en rijbak zijn aanwezig. Mensen met een hond zijn (na overleg) welkom in appartement 1, niet in de B&B.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Opscheumer. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website