Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Craubeeks Sjoenste

Klimmen Bezoek website

Craubeeks Sjoenste

Craubeeks Sjoenste Penderskoolhofweg 3Klimmen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
De vrijstaande haakboerderij, Craubeeks Sjoenste is een vakantiewoning voor acht personen, die de perfecte combinatie vormt van prachtig authenticiteit en comfort. Ook kunnen gasten gebruik maken van de Finse barrel sauna en bij goed weer genieten in de sfeervolle tuin met veel privacy. In de separaat gelegen natuurweide kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Gasten genieten van de rust en de prachtige uitzichten op het Heuvelland.

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Adres
Penderskoolhofweg 3, Klimmen
043-4559075
Accommodatie

Gasten stappen via de karakteristieke poort de entree binnen. Zo betreden gasten het woonhuis dat over een hele prettige indeling beschikt met een echte leefkeuken en een sfeervolle woonkamer met een schouw uit Kunradersteen. De smaakvol ingerichte boerderij biedt onderdak aan acht personen en is voorzien van drie prachtige slaapkamers met Aupingbedden voor twee personen. De vierde slaapkamer is een unieke slaapplek in een heuse bedstee voor twee personen.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Craubeeks Sjoenste. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website