Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Powerful Healing by nature

Klimmen Bezoek website

Powerful Healing by nature

Powerful Healing by nature Retersbekerweg 49Klimmen 06-14629797 Stuur e-mail Naar de website
Powerful Healing by Nature heeft unieke en vernieuwende wandelingen ontwikkeld om op een hele effectieve en aangename manier te ontstressen/onthaasten in de buitenlucht. 

Agenda vol en hoofd vol gedachtes? Het gevoel dat je altijd 'aan' staat? Kun je gewoon moeilijk ontspannen, maar zou je dat wel heel graag willen en kunnen? 

Trek dan gewoon je 'stoute' wandelschoenen eens aan en onderneem stappen voor jezelf. Wandel eens gezellig mee en ontdek hoe leuk en heerlijk deze zeer ontspannende mindful/meditatiewandelingen van Powerful Healing by Nature zijn en hoe goed het je doet. Stapje voor stapje van ‘full mind’ naar mindful.

Powerful Healing by Nature laat je beleven wat écht ontstressen en onthaasten is. Tijdens de begeleide wandelingen door het Limburgse Heuvelland, kom je los van je dagelijkse beslommeringen en kom je stapje voor stapje weer dichter bij je eigen kern. 

Tijdens deze ontspannende wandelingen die vergezeld gaan met oefeningen van stressbeheersing op basis van bio-relaxatie, creëer je weer ruimte in je hoofd. Je voelt je na afloop helemaal zen, alsof je een minivakantie gehad hebt. Hierdoor kun je de zaken weer beter overzien en word je creatiever in het vinden van oplossingen. 

Zowel stress in je lijf alsmede spanning en hersenspinsels in je hoofd worden getransformeerd naar ontspanning en rust. Al je zintuigen worden tijdens de wandeling aangesproken en geprikkeld. Dus, hup uit dat hoofd en hup met beide beentjes weer stevig op de aarde.

In een ontspannen modus verkeren levert je zoveel voordeel op. Doordat je dichter bij jezelf komt en je daardoor het gevoel van het hier en nu bewuster beleefd, kun je de hectiek van het dagelijkse gebeuren beter aan en slaap je er ook nog eens beter en dieper door.

Deze wandelingen midden in de natuur, doe je in combinatie met Yoga, mindfulness, meditatie en oefeningen van stressbeheersing op basis van bio-relaxatie en vormen samen dé unieke formule om spanning en stress te lijf te gaan. 

Bio-relaxatie is het aanmoedigen van het ingebouwde kalmeringsmiddel, dat reeds in jezelf aanwezig is. Je hoeft het alleen nog maar aan te spreken.

Stressbeheersing is de spontane ontspanning die ontstaat nadat de Bio-relaxatie toegepast is. Dat automatisme wordt stressbeheersing genoemd. Wie eenmaal ontspannen is leeft ontspannen.

Dit alles wordt gecompleteerd door het mooie rustgevende decor van het Zuid- Limburgse Land. Voel de wind, hoor die natuurgeluiden, ruik die heerlijke boslucht..

Ter info:
Iedere zondagochtend zijn er wandelingen, die starten om 9.30 uur.

Een wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Wandelingen vinden afwisselend plaats in diverse natuur en stiltegebieden van Zuid- Limburg. Deze wordt vermeld bij aanmelding.

In de zomermaanden vinden er ook op verzoek s' avonds wandelingen plaats.

Aanmelden; onder aan deze pagina.

Dus je wandelt gezellig mee? Fijn, ik zie je dan!

Agenda maand juli:


Zaterdag 31 Juli, een heerlijk dagje tot jezelf komen...

Meditatie/mindfulness wandeling.
Lunch.
Bio-relaxatie.
Je maakt een intuïtief schilderij, met analyse.
Je sluit de dag af met een aarden-oefening.

Prijs: € 75,- inclusief lunch en eigen gemaakte schilderij.

Let op:
Bij slecht weer wordt alles verplaatst naar zaterdag 7 augustus.
Minimaal aantal deelnemers 4. Maximaal 10.
Meer info en/of aanmelden: info@powerfulhealingbynature.nl
Aanmelden kan tot uiterlijk 21 juli.

Overzicht

Adres
Retersbekerweg 49, Klimmen
06-14629797
Openingstijden en tarieven

Je hoofd tot rust brengen en in balans komen, met als extra inzet de helende kracht van de natuur. Dat is wat Powerful Healing by nature doet, elke zondagochtend om 9.30 uur.


De wandelingen kunnen ook op verzoek en in overleg gegeven worden op een andere dag en tijdstip.

Tarief voor een wandeling bedraagt € 15,- per persoon.

Check voor meer informatie de website.

Gehandicapten

Je dient goed ter been te zijn om aan de wandelingen deel te kunnen nemen. Heb je een lichte lichamelijke beperking en doe je toch graag mee, geef het dan van tevoren even aan. Dan wordt er rekening gehouden met een alternatieve route.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Powerful Healing by nature. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website