Achteromkijk-route Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Achteromkijk-route Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 7,3 km Moeilijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Voerendaal. Deze route voert je door het prachtige gebied in en om Ubachsberg. Voerendaal is een gemeente die je na deze wandeling zeker als een verrassende ontmoeting’ zult ervaren. Je start ‘de Achteromkijkroute’ bij de parkeerplaats van de Bernardushoeve op de hoek van de Mingersborgweg en de Vrouwenheideweg. Hier kun je ook een lekker kopje koffie krijgen. Deze route is bewegwijzerd (linksom) via de speciale wit-groene Achteromkijkroute-bordjes. Let ook op de speciale 'achteromkijk-symbolen' en de 'bezienswaardigheden/panoramische-uitzichtsbordjes' onderweg. Je kunt bij downloaden ook nog een separate wegbeschrijving downloaden. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop. Van de achteromkijkroute is ook een verkoopboekje gemaakt. Deze is eveneens te koop via de Visit Zuid-Limburg Shop.

Overzicht

Start- en eindpunt

Mingersborg 20

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website