Craubeek / Brinkkapel V5 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Craubeek / Brinkkapel V5 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 6,6 km Gemiddeld
De wandelroute Craubeek / Brinkkapel V5 laat je de prachtige omgeving van Ransdaal zien. Het welvende landschap geeft je de mooiste uitzichten en je ervaart zowel het knusse van het dorp als de uitgestrektheid van de omliggende natuur. Parkeren kan makkelijk in Ransdaal, en ook het treinstation bevindt zich zo goed als op de route. Onderweg door Ransdaal vind je genoeg gelegenheden voor een kopje koffie. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Ransdalerweg 2, 6367 GR Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website