Geul & Kasteel St. Gerlach Va15 - Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Geul & Kasteel St. Gerlach Va15 - Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 4,3 km Gemiddeld
Wandel je tussen Houthem en Valkenburg, dan waan je je even in een heel andere wereld, waar de Geul door het dal meandert, de vlinders tussen de veelzijdige planten fladderen en château St. Gerlach zijn adellijke klasse uitstraalt. In deze wereld van Buitengoed Geul & Maas nuttig je je maaltijd onderweg in 1 van de vele gezellige kroegjes. Je komt aan in de streek bij het houten stationsgebouw van Houthem-St. Gerlach, als je tenminste niet liever de auto in Houthem parkeert. Je volgt deze formidabele wandelroute over de gerenoveerde wandelpaden via de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Voetpad langs de Geul , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website