Haerenbos V10 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Haerenbos V10 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 6,2 km Makkelijk
Drie kastelen, een prachtige oude kerk en de gezelligste terrasjes in amper vijf kilometer: je vindt ze allemaal op de wandelroute Haerenbos V10 door Voerendaal. De gele paaltjes brengen je dwars door het centrum en langs de rand van dit gezellige plaatsje, bij de eerste welvende aanzet van de Zuid-Limburgse heuvels. Een parkeerplek is hier altijd goed te vinden, maar ook met de trein is Voerendaal goed te bereiken. Voor een heerlijke punt vlaai naar authentiek recept kun je terecht in lunchroom en restaurant De Koffiemuuèle.

Overzicht

Start- en eindpunt

Hoolstraat 44, 6367 GD Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,2 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website