Houthem & Kinderboerderij Va12 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Houthem & Kinderboerderij Va12 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 5,8 km Moeilijk
Tussen Valkenburg, Meerssen en Maastricht ligt de schitterende regio Buitengoed Geul & Maas. In deze streek hebben de drie steden de krachten gebundeld om de wandelpaden te optimaliseren voor de beste buitenervaring, zoals op deze prachtige wandelroute rond Houthem. Hier vind je het trotse kasteel St. Gerlach en (op een steenworp afstand) de St. Ronald McDonald Kindervallei, die je met zijn speelse en opvallende uiterlijk al van grote afstand in het dal ziet liggen. Je volgt de gele paaltjes vanuit Houthem, waar je niet alleen goed kunt parkeren, maar ook eenvoudig met de trein kunt komen. Laat je ook verwennen op het terras van wandel- en fietscafé De Holle Eik met een heerlijke punt Limburgse vlaai.
Op pad met Jenneke! 29 november 2018

Tussen Valkenburg, Meerssen en Maastricht ligt de schitterende regio Buitengoed Geul & Maas. Ga je mee op pad met Jenneke?

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Meerssenderweg, 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,8 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website