Houthem & Ravensbosch Va13 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Houthem & Ravensbosch Va13 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 6,6 km Gemiddeld
De wandelroute Houthem & Ravensbosch brengt je naar het noorden van Houthem. In deze omgeving, goed onderhouden door de toeristische samenwerking van Valkenburg, Meerssen en Maastricht, kun je heerlijk struinen door de natuur. De blauwe paaltjes leiden je over de groene hellingen en naar landgoed De Kluis. In Houthem vind je genoeg leuke horecagelegenheden voor een lekker kopje koffie. Je kunt er ook goed parkeren, maar met een uniek houten stationsgebouw midden in het dorp kom je misschien liever met de trein.

Overzicht

Start- en eindpunt

Van Caldenborghsweg 4-8, 6301 JK Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website