Kapelroute Walem V3 Voerendaal

Klimmen Download deze route

Kapelroute Walem V3 Voerendaal

Klimmen Wandelroute 8,5 km Gemiddeld
Op de Kapelroute Walem maak je kennis met het landelijke gebied tussen Ransdaal en Schin op Geul. Deze wandelroute via de blauwe paaltjes loodst je langs de glooiende velden op de zonnige heuvels, over landelijke weggetjes waaraan je nog de wegkruizen en de kapelletjes ziet die zo tekenend zijn voor deze van oudsher katholieke streek. Ook wandel je door het rustige gebied waar de Scheumerbeek kabbelt. Parkeren kan in Klimmen en ook met de trein zijn Ransdaal en Schin op Geul goed te bereiken. In deze pittoreske dorpjes is het ook een genot om koffie te drinken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Mareheiweg 5, 6343 EL Klimmen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website