Kasteel Terworm V11 Voerendaal

Heerlen Download deze route

Kasteel Terworm V11 Voerendaal

Heerlen Wandelroute 5,9 km Makkelijk
Het veertiende-eeuwse kasteel Terworm is een verborgen diamantje tussen Heerlen en Voerendaal. Het is ongelofelijk hoe groen dit kleine gebied tussen de steden en de snelwegen is. Vrijwel van het ene op het andere moment bevind je je in een klein, maar dicht en groen bos, waar de Geleenbeek sprankelt en de vogels nestelen. Dit idyllische bos maakt vervolgens plaats voor een adembenemende binnentuin, waar als kers op de taart het majestueuze kasteel Terworm pronkt. Het lijkt alsof je in een sprookje bent beland. Krijg je geen genoeg van kastelen? Volg dan de rode paaltjes naar kasteel Cortenbach en de kasteelruïne Eyckholt.

Overzicht

Start- en eindpunt

Prikkenis 1, 6412 PT Heerlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website