Wandelroute - Kastelen & Landgoederen V8 Voerendaal 8,3 km

Kastelen & Landgoederen V8 Voerendaal

Klimmen Download deze route

Kastelen & Landgoederen V8 Voerendaal

Klimmen Wandelroute 8,3 km Gemiddeld
Dat een klein plaatsje als Voerendaal zo veel kastelen heeft! Op de wandelroute Kastelen & Landgoederen ontdek je het imposante kasteel Rivieren, waar je ook goed kunt parkeren, en het robuuste kasteel Puth. Je hoeft de rode paaltjes maar te volgen. Ook in landgoederen is Voerendaal goed, wat het Hoenshuis bewijst. Dit landgoed is tegenwoordig in gebruik als Golf & Countryclub, waar je ook als passerende wandelaar welkom bent voor een hapje en een drankje.

Overzicht

Start- en eindpunt

Retersbekerweg 90, 6343 PL Klimmen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website