Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kastelen V9 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Kastelen V9 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 7,0 km Gemiddeld
Voerendaal is een echte kastelengemeente. In deze kleine plaats hoef je nooit lang te zoeken naar een statig kasteel dat boven de gebouwen uit prijkt. Op deze wandelroute vind je kasteel Cortenbach en kasteel Rivieren. Hou je meer van mooie kerken, dan is de St. Laurentius de moeite waard. Deze route volg je via de blauwe paaltjes. Parkeren kan bij het NS-station en een kopje koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai eet je bij lunchroom en restaurant De Koffiemuuèle, met uitzicht op het park.

Overzicht

Start- en eindpunt

Hoolstraat 40, 6367 GD Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website