Krekelsbos Va19

Schin op Geul Download deze route

Krekelsbos Va19

Schin op Geul Wandelroute 3,1 km Gemiddeld
Dat je vanuit Schin op Geul rechtstreeks toegang hebt tot het adembenemende dal van de wondermooie Geul, weet je misschien al. Op de wandelroute Krekelsbos dagen we je echter uit om eens de andere kant op te lopen, het plateau op, richting Walem. Als je de zwarte paaltjes heuvelopwaarts volgt, dan wacht je een spectaculair uitzicht over het prachtig groene dal én over het dorpje Schin op Geul, met zijn karakteristieke H. Mauritiuskerk en historische stationsgebouw. Schin op Geul heeft ruime parkeergelegenheid en een gezellig cafeetje voor een kopje koffie voor na de wandelroute is ook gauw gevonden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kerkplein 9, 6305 BB Schin op Geul, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website