Landelijk Houthem Va22

Valkenburg Download deze route

Landelijk Houthem Va22

Valkenburg Wandelroute 5,6 km Gemiddeld
Wandel je vanuit Houthem bergopwaarts naar Groot Haasdal, vergeet dan vooral niet achterom te kijken voor een spectaculair uitzicht over het mooie dorp, langs de loop van de Geul. Met kasteel St. Gerlach en de statige H. Gerlachuskerk is dit plaatsje een waar sieraad in het mooie heuvellandschap. De omgeving bestaat uit weidse groene velden met hier en daar speelse groepjes bomen. In Houthem is de parkeergelegenheid ruim en ook met de trein is deze wandelroute goed bereikbaar. Je volgt de route via de zwarte paaltjes, waarna je in het centrum een lekker kopje koffie drinkt.

Overzicht

Start- en eindpunt

Vauwerstraat , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website