Landelijk Schin op Geul Va16 Valkenburg aan de Geul

Walem Download deze route

Landelijk Schin op Geul Va16 Valkenburg aan de Geul

Walem Wandelroute 5,6 km Moeilijk
Op de gerenoveerde paden van Buitengoed Geul & Maas ontdek je de adembenemende omgeving van Schin op Geul. Met zijn historische stationsgebouw, zijn karakteristieke H. Mauritiuskerk en zijn door beuken geflankeerde Schaloens Voetpad kun je je bijna geen betere startlocatie voorstellen. Verlaat je dit prachtige dorp toch, dan brengen de rode paaltjes je door het schaduwrijke dal, waar de Geul tussen de ritselende planten door kabbelt, en de heuvel op naar De Kluis, een oorspronkelijke meditatieplek midden in de natuur. In Schin op Geul heb je gemakkelijk een parkeerplek gevonden bij het station. Van lekkere streekgerechten geniet je bij brasserie B&B Salden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Walem 51, 6342 PA Walem, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,6 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website