Laurentiusplein V7 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Laurentiusplein V7 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 9,0 km Moeilijk
Beschut in een dal tussen de dicht opeengepakte bomen ligt het gehuchtje Weustenrade. Dit verborgen pareltje vind je op de route Laurentiusplein. Vanuit Voerendaal ga je naar het noorden, langs boerderijtjes en bosschages, waar de Cortenbacherbeek en de Retersbeek voorbij kabbelen. Je hoeft de zwarte paaltjes maar te volgen door dit groene gebied. Terug in Voerendaal is er ook van alles te zien: wat te denken van kasteel Cortenbach en de statige St. Laurentiuskerk? Na afloop drink je natuurlijk een heerlijk kopje koffie met uitzicht op het park bij lunchroom en restaurant De Koffiemuuèle. In het centrum van Voerendaal kun je goed parkeren, maar dit plaatsje is ook goed bereikbaar met de trein.
Jenneke loopt door Voerendaal 5 april 2018

Jenneke loopt de Laurentiusroute door Voerendaal. Ontdek de kastelen en plaatsjes langs deze route.

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Tenelenweg 2, 6367 VV Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website