Rondje Klimmen V4 Voerendaal

Klimmen Download deze route

Rondje Klimmen V4 Voerendaal

Klimmen Wandelroute 3,8 km Moeilijk
Door het glooiende landschap tussen Klimmen, Craubeek en Termaar loopt de spoorlijn tussen Maastricht en Heerlen. Dit treinspoor is wellicht één van de mooist gelegen van ons land. Alleen al daarom is deze wandelroute een aanrader voor treinspotters. Bovendien voert het Rondje Klimmen je door een prachtig gebied met glinsterende beken en ruisende bomen. Deze route volg je via de blauwe paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Klimmen en je koffie drink je in een bijzondere ambiance op het oude Romeinse landgoed De Proosdij.

Overzicht

Start- en eindpunt

Schalenboschweg , 6343 ED Klimmen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,8 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website