Buitengebied Klimmen V2 Voerendaal

Walem Download deze route

Buitengebied Klimmen V2 Voerendaal

Walem Wandelroute 8,4 km Gemiddeld
De glooiende heuvels, de weidse grasvelden, de stroken ruisend bos – je vindt alles wat je zoekt in de mooie Zuid-Limburgse natuur tussen Klimmen en Schin op Geul. Je begint de wandelroute aan de Baanweg in Schin op Geul.

Vanaf de toppen heb je ook een adembenemend uitzicht op de pittoreske dorpjes Klimmen en Schin op Geul. Deze dorpen bieden allebei leuke cafeetjes om van je koffie te genieten in een heerlijke omgeving.

Parkeren kan goed in zowel Klimmen als in Schin op Geul. Klimmen en Schin op Geul zijn ook prima te bereiken met de trein. Deze schilderachtige wandelroute volg je via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Baanweg, Schin op Geul, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website