Route des Vins Land van Kalk Ubachsberg Vi3

Voerendaal Download deze route

Route des Vins Land van Kalk Ubachsberg Vi3

Voerendaal Wandelroute 11,8 km Gemiddeld
Ontdek de Zuid-Limburgse wijn rondom Ubachsberg in het Land van Kalk middels een adembenemende wijnroute van ongeveer 12 kilometer. 

Onderweg passeer je 3 wijngaarden met verbluffende uitzichten en vele wijnweetjes. Met informatieborden bij de wijngaarden laten Wijngoed Fromberg, Wijngaard Langeberg en Domaine Salamander je kennis maken met hun bedrijf, terroir, druivenrassen, wijnsoorten en het wijnproces. 

Volg het druifsysmbool langs de weg en laat je onderdompelen in de wereld van wijn en Kunradersteen, gewoon in de gemeente Voerendaal. Haal gratis de bijhorende brochure op in de Visit Zuid-Limburg shops of bij de ondernemers langs de route. 


Let wel: de bewegwijzering van deze route ontbreekt op sommige plekken, we adviseren gebruik te maken van een kaart of navigatie. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Mingersborg 20-22 te Voerendaal

Soort route

Wandelroute

Afstand

11,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website