Rundje ’t Hieëmelriek V17 Voerendaal

Ransdaal Download deze route

Rundje ’t Hieëmelriek V17 Voerendaal

Ransdaal Wandelroute 4,1 km Gemiddeld
Het landelijke gebied ten zuiden van Ransdaal is een fotogeniek gebied voor echte liefhebbers van heuvellandschappen. Je hebt een prachtig zicht op de welving van het land, bedekt met frisgroene velden en doorkruist door de glinsterende Scheumerbeek. In het vriendelijke plaatsje Ransdaal is het een feest om prinsheerlijk met een kop koffie en een flinke punt Limburgse vlaai op een gezellig terrasje te zitten. Parkeren kan goed in Ransdaal, maar ook per trein is dit dorpje prima bereikbaar. De wandelroute Rundje ’t Hieëmelriek is te volgen via de paarse paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Gerbergastraat 2, 6311 BA Ransdaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website