Trailrun Kunderberg

Voerendaal Download deze route

Trailrun Kunderberg

Voerendaal Hardlooproute 8,3 km Moeilijk
Je staat op het punt om de Trailrun Kunderberg te ontdekken. De Kunderberg bestaat uit bossen, holle wegen en de beroemde kalkgraslanden waar orchideeën goed gedijen. Typisch zijn ook de graften, terrassen op een helling om de erosie tegen te gaan. Trailrunning wil zeggen: ‘off-road hardlopen’, door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels, rotsen en beekjes. Hardlopen met een speels karakter, waarbij men de natuur van dichtbij wil ervaren. De Kunderberg leent zich uitstekend voor een heerlijk rondje trailrunning. De afstand van de route is iets meer dan 8 kilometer en als je de rode paaltjes volgt kom je vanzelf weer terug bij het startpunt van de Trailrun.

Overzicht

Start- en eindpunt

Sillenweg , 6367 Voerendaal, Netherlands

Soort route

Hardlooproute

Afstand

8,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website