Wandelroute - V13 Kalkoven & Breedenweg Voerendaal 9,9 km

V13 Kalkoven & Breedenweg Voerendaal

Voerendaal Download deze route

V13 Kalkoven & Breedenweg Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 9,9 km Moeilijk
Net buiten Ubachsberg vind je de heuvelachtige omgeving waar deze uitdagende wandelroute van 10 kilometer is uitgestippeld. Je zult regelmatig een stevige klim trotseren, maar zult in ruil daarvoor ook meerdere keren kunnen genieten van uitzichten. Vanaf boven zie je Molen op de Vrouwenheide, een van de hoogte punten van Nederland, en de Welterberg. Ook de grote wijngaard op de Fromberg zul je tegenkomen. De route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kan op de hoek bij Mingersborg/Vrouwenheide.

Overzicht

Start- en eindpunt

Mingersborg 22 te Mingersborg

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,9 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website