Voerendaal V18 Ommetje Putter Gewande

Voerendaal Download deze route

Voerendaal V18 Ommetje Putter Gewande

Voerendaal Wandelroute 4,2 km Makkelijk
Wil je graag een korte en makkelijke wandelroute rond Voerendaal lopen? Dan is dit de geschikte route voor jou. Deze route voert je door het mooie gebied ten noorden van Voerendaal, dat een bezoek meer dan waard is. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Deze wandeling loopt van het station Voerendaal door het gebied van het Landgoed Puth. De route daagt de wandelaar uit om een stukje lekker door de natuur te struinen: geen asfalt, geen verharding, maar lekker lopen over het struinpaadje. De route is te volgen via de licht grijze paaltjes met een witte band. Parkeren kan in Voerendaal.

Overzicht

Start- en eindpunt

Puttersvoetpad , 6367 Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,2 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website