Vrakelberg & Graftenlandschap V15 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Vrakelberg & Graftenlandschap V15 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 8,1 km Gemiddeld
Deze wandelroute loopt door het prachtige gebied net buiten Ubachsberg. De route gaat via Colmont, een echt Limburgs gehucht over de Vrakelberg — een bekende klim uit de Amstel Gold Race. Ook kom je onderweg langs Winthagen, een sprookjesachtig en typisch Zuid-Limburgs dorpje. In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bosweg , 6367 Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website