Wandelroute - Vrouwenheide & Molen V16 Voerendaal 24,2 km

Vrouwenheide & Molen V16 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Vrouwenheide & Molen V16 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 24,2 km Moeilijk
Laat je door deze wandelroute leiden door het prachtige gebied van Voerendaal naar Trintelen en Ubachsberg. Je trotseert onder andere de hoge heuveltop de Vrouwenheide en de bijzondere Kunderberg, een natuurgebied en heuvel, bekend door zijn kalkflora. In juni ziet de berg geel en paars van de harige ratelaar en verschillende orchideeën, maar ook in andere perioden van het jaar is een bezoek aan de Kunderberg de moeite waard. Je zult gedurende de route ongetwijfeld genieten van het prachtige uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. De route is te volgen via de groene paaltjes. In het centrum van Voerendaal zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kruishoeveweg 4, 6367 HG Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

24,2 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website