Kastelenroute Voerendaal V9

Voerendaal Download deze route

Kastelenroute Voerendaal V9

Voerendaal Wandelroute 7,0 km Makkelijk
Of er kastelen in Zuid-Limburg zijn? Jazeker. Tijdens deze route net buiten Voerendaal kom je er maar liefst drie tegen. Je ontdekt verschillende imposante kastelen uit een roemrijk verleden, zoals Kasteel Cortenbach, Kasteel Rivieren en Kasteel Puth. 

De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan bij het station waar je in de buurt ook terecht kunt voor een kop koffie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Stationsplein, 6367 EV, Voerendaal

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,0 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website