Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wandelroute Vrouwenheide & Molen in Voerendaal V16

Voerendaal Download deze route

Wandelroute Vrouwenheide & Molen in Voerendaal V16

Voerendaal Wandelroute 24,2 km Moeilijk

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Voerendaal. Deze route voert je door het prachtige gebied van Voerendaal naar Trintelen en Ubachsberg. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. De Kunderberg is meer dan de moeite waard! In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de groene paaltjes. Parkeren kan in eenvoudig in het centrum van Voerendaal. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Overzicht

Start- en eindpunt

Centrum

Soort route

Wandelroute

Afstand

24,2 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website