Winthagen V14 Voerendaal

Voerendaal Download deze route

Winthagen V14 Voerendaal

Voerendaal Wandelroute 7,0 km Moeilijk
Deze pittige wandelroute van 6,5 kilometer voert je door het prachtige gebied langs het dorpje Ubachsberg. De route gaat dwars door het Zuid-Limburgse landschap richting Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Op de route zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.
Op pad met Jenneke 10 januari 2021

Jenneke loopt route V14 en gaat op pad in Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Kruishoeveweg 4, 6367 HG Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website