Eten & Drinken in Voerendaal

Van gezellig terras tot uitgebreid culinair genieten

Na een leuke activiteit of wandeling zijn er volop mogelijkheden om gezellig een drankje te drinken of een hapje te eten, van familierestaurant tot en met culinair genieten op niveau. Wil je thuis genieten van streekproducten? Kom dan naar een van de boerderijwinkels.

Bekijk alle locaties op de kaart

Weergeven op de kaart

Bourgondisch genieten in Voerendaal

Route des Vins Land van Kalk

Ontdek de Zuid-Limburgse wijn in het Land van Kalk rondom Ubachsberg en Winthagen middels adembenemende wijnroutes van ongeveer 12 en 8 kilometer. Onderweg passeer je vele wijngaarden met verbluffende uitzichten en vele wijnweetjes.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Voerendaal:

Uitgerust wakker worden!

In Voerendaal beleef je het ultieme vakantiegevoel. Weg uit de dagelijkse drukte kom je hier volledig tot rust. Van hotel, (mini)camping, tot sfeervolle B&B, in Voerendaal zijn er volop overnachtingsmogelijkheden.

Lees verder

Wandelen & Fietsen

Voerendaal heeft veel mooie fiets- en wandelroutes. De routes voeren je door de prachtige natuurgebieden, groene beekdalen, wijngaarden en de historische kernen. Laat je verrassen, geniet van het panoramalandschap, en ontdek de parels van Voerendaal!

Lees verder
Een meisje loopt tijdens de Open Monumentendag rond bij Kasteel Cortenbach

Deze hotspots mag je zeker niet missen

Breng je een bezoek aan Voerendaal? Dan hebben wij hier dé hoogtepunten voor je verzameld die je absoluut niet wilt missen.

Lees verder