Attracties & Bezienswaardigheden in Voerendaal

In Voerendaal vind je kleinschalige activiteiten en rondleidingen, die je kunt combineren met een wandel- of fietstocht. Een wijnproeverij, een potje boerengolf,  een rondleiding door de Kunradersteengroeve, een bezoek aan een Romeinse tuin, of een golfclinic op de 18 -holes golfbaan.

Bekijk alle bezienswaardigheden op de kaart

Weergeven op de kaart

Wat valt er te beleven in Voerendaal?

Vooraanzicht Kasteel Cortenbach Voerendaal

Mis deze hotspots niet!

Voor het eerst in Voerendaal? Of ben je er al vaker geweest? Wij hebben een lijst gemaakt van dingen die je in ieder geval gezien of gedaan moet hebben tijdens je verblijf.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Voerendaal:

Culinair genieten

Na een leuke activiteit of wandeling zijn er volop mogelijkheden om gezellig een drankje te drinken of een hapje te eten, van familierestaurant tot en met culinair genieten op niveau. Wil je thuis genieten van streekproducten? Kom dan naar een van de boerderijwinkels.

Lees verder

Uitgerust wakker worden!

In Voerendaal beleef je het ultieme vakantiegevoel. Weg uit de dagelijkse drukte kom je hier volledig tot rust. Van hotel, (mini)camping, tot sfeervolle B&B, in Voerendaal zijn er volop overnachtingsmogelijkheden.

Lees verder

Wandelen & Fietsen

Voerendaal heeft veel mooie fiets- en wandelroutes. De routes voeren je door de prachtige natuurgebieden, groene beekdalen, wijngaarden en de historische kernen. Laat je verrassen, geniet van het panoramalandschap, en ontdek de parels van Voerendaal!

Lees verder