detail

Vakantiewoning Der Paedshof Ransdaal

Hier vind je rust, ontspanning en natuurschoon in het Zuid-Limburgs Heuvelland: Ransdaal. Voerendaal, te midden van de natuurgebieden, 't Gerendal, 't Geuldal, het Vijlenerbos, het Heuvelland, de Voerstreek en de uitlopers van de Belgische Ardennen, de Brunssummerheide en de Schinveldse bossen.

Deze woonboerderij met sfeervolle en volledig omheinde tuin vormen een stuk paradijs. Op zoek naar een plek om te genieten van het landelijke leven en de gastvrijheid? Je bent van harte welkom!
+14

Accommodatie


Woonkamer en eethoek, keuken, studiehoek, gang en badkamer. Verdieping: één slaapkamer en extra kleedkamer en babybed compleet. Via de grote rode poort is er een eigen ingang met overdekt poortterras voorhanden.
Het huis is volledig ingericht met: televisie/dvd-speler, wifi, combioven met magnetron, koelkast/diepvries, inductiekookplaat, wasmachine, droger, haardroger en gevulde linnenkast. Je beschikt over een terras, tuin en weiland. In het huis geldt een algeheel rookverbod.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Er is een supermarkt in Klimmen, drie kilometer van Ransdaal gelegen. En er zijn drie supermarkten in Voerendaal op drie kilometer van Ransdaal gelegen. De plaatselijke Happy Frites en Gasterie Ransdalerhofke zijn beslist voor diverse gelegenheden aanraders.
Je vindt in het appartement een informatieklapper met de adressen van meer dan dertig uitstekende restaurants in de nabije omgeving. Tevens vind je een keur aan informatiefolders over attracties, bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Parkeren voor de deur en/of op het dorpsplein (twee minuten loopafstand). Rijwielen of motoren kunnen veilig achter slot en grendel gestald worden.
Het treinstation Klimmen-Ransdaal ligt op vijf minuten loopafstand met verbindingen naar Valkenburg aan de Geul, Maastricht, Heerlen, Aken en Luik.

Openingstijden


Vakantiewoning Der Paedshof is het gehele jaar geopend. Aankomst: tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur. Afwijkingen van aankomst- en vertrektijden zijn in onderling overleg mogelijk.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


De woonboerderij beschikt voor je hond over een volledig omheinde manege en weiland. Extra kosten: € 15,- per verblijf per hond. Schoonmaak kosten: € 30,-.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning Der Paedshof Ransdaal. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!