detail

Vakantiewoning Hoeve Maarveld

De rust overvalt je zodra je uit de trein stapt in Ransdaal of de auto bij Hoeve Maarveld parkeert. Het laatste huis aan een doodlopende weg biedt, naast een boerderij van de eigenaar, een heerlijke, compacte vakantiewoning aan. Aanbieding voor 2 nachten: 
2 personen: € 186,-.
4 personen: € 228,-.
6 personen: € 280,-.

Meer dan 2 nachten is natuurlijk ook mogelijk.
+6

Accommodatie


De vakantiewoning heeft een eigen terras met tuinhuis en de woning is verdeeld in twee verdiepingen. De benedenverdieping heeft een moderne keuken, woonkamer (met een slaapbank), slaapkamer (twee losse bedden) en badkamer (inclusief toilet). Op de bovenverdieping is een royale slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer (inclusief toilet). Beddengoed is aanwezig. In de vakantiewoning is het niet geoorloofd om te roken.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Als gasten in de vakantiewoning logeren, dan is dit op basis van zelfvoorziening. In de woonkeuken bevindt zich een kookplaat, koelkast, vaatwasser, diepvries, oven, waterkoker, koffiezetapparaat en alle andere keukenbenodigdheden. Binnen de gemeente zijn supermarkten, restaurants en allerlei leuke terrassen voorhanden. Op loopafstand is een restaurant vindbaar. Ook het centrum van Voerendaal heeft een leuk en gezellig winkelcentrum.

Parkeren


Parkeren kan naast de woning op het eigen terrein van de eigenaar, er is altijd voldoende plaats.

Openingstijden


Deze accommodatie is het hele jaar geopend. In- en uitchecken vindt in overleg plaats.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning Hoeve Maarveld. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!