Wijngaard Kruisboom

Klimmen

Wijngaard Kruisboom

Wijngaard Kruisboom Achtbunderstraat 5Klimmen 045-4052297/06-30156364 Stuur e-mail
Familie wijngaard

Wijngaard Kruisboom is gelegen aan de rand van Klimmen. Het is een kleine familie wijngaard. Hier wordt een kwalitatief hoogstaande wijn geproduceerd van Chardonnay en Gewürztraminer.  


Chardonnay Puur, Chardonnay op Eiken en de  ‘Elk Jaar Anders’, de bijzondere cuvée van Chardonnay met een (elk jaar wisselende hoeveelheid) Gewürztraminer, vandaar de naam.


Wijnkeuring van de Lage Landen 2021

In het weekend van 12 september zijn drie wijnen van Wijngaard Kruisbroom in de prijzen gevallen. Twee keer een zilveren medaille, en een bronzen medaille!


Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2021

In het weekend van 18 en 19 september is de wijngaard geopend van 10.30-16.30 uur. Parkeren van je fiets of je auto kan in de gaard zelf.


In 2019 is de tweede editie van de speciale ‘Cuvée Da Pé’ geproduceerd. Deze wijn bestaat uit de Chardonnay en Souvignier gris op eiken (St. Martinus-Vijlen) is met en voor wijnapostel Petro Kools van Restaurant Da Vinci in Maasbracht geproduceerd. Petro Kools is dit jaar ambassadeur van de Limburgse Wijn.


De wijnen zijn verkrijgbaar bij het huisadres, Achtbunderstraat 5 in Klimmen. Ook is de wijn verkrijgbaar in een aantal geselecteerde wijn speciaalzaken. Tevens wordt de wijn aan restaurants in de regio, maar ook daarbuiten geleverd.


Wil je de wijngaard bezoeken?

De wijngaard is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Voor groepen vanaf vijf personen worden rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje, georganiseerd.  


Informeer naar de mogelijkheden. Maak alsjeblieft bij een reactie via de VVV website, ook je eigen telefoonnummer kenbaar. Kijk ook op de website.


Wandelen in de buurt 

Visit Zuid-Limburg heeft een mooie wandeltocht van 6,3 kilometer, die ook langs de wijngaard voert:


Route V1 Voerendaal

De afstand tot Valkenburg is circa vier kilometer, dus kom te voet of per fiets, de wijngaard is goed bereikbaar.

Een leuk idee om samen met je familie, vrienden of collega's een bezoek te brengen aan de wijngaard (rondleiding mét uitleg) en/of een wijnproeverij van de wijnen. Genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving, een oase van rust.

Overzicht

Adres
Achtbunderstraat 5, Klimmen
045-4052297/06-30156364
Openingstijden en tarieven

Uitsluitend op afspraak. Wijngaard Kruisboom organiseert voor groepen (ook kleinere groepen vanaf vijf personen) rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje. 


Maak bij een contactbericht altijd je telefoonnummer kenbaar. De medewerkers heten je van harte welkom.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wijngaard Kruisboom. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website