Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wijngaard Kruisboom

Klimmen Bezoek website

Wijngaard Kruisboom

Wijngaard Kruisboom Achtbunderstraat 5Klimmen 045-4052297 / 0630156364 Stuur e-mail Naar de website
Familie wijngaard

Wijngaard Kruisboom is gelegen aan de rand van Klimmen. Het is een kleine familie wijngaard. Hier wordt een kwalitatief hoogstaande wijn geproduceerd van Chardonnay en Gewürztraminer. 


Welke wijnen er geproduceerd?


Chardonnay Puur.

Chardonnay op Eiken.

‘Elk Jaar Anders’, de bijzondere cuvée van Chardonnay met een (elk jaar wisselende hoeveelheid) Gewürztraminer, vandaar de naam.


Vanaf 2018 wordt er de speciale ‘Cuvée Da Pé’ geproduceerd.

Deze wijn bestaat uit de Chardonnay en Souvignier gris op eiken (St. Martinus-Vijlen) is met en voor wijnapostel Petro Kools van Restaurant Da Vinci in Maasbracht geproduceerd. Petro Kools is dit jaar ambassadeur van de Limburgse Wijn.


De wijnen zijn verkrijgbaar bij het huisadres, Achtbunderstraat 5 in Klimmen. Ook is de wijn verkrijgbaar in een aantal geselecteerde wijn speciaalzaken. Tevens wordt de wijn aan restaurants in de regio, maar ook daarbuiten geleverd.


Wil je de wijngaard bezoeken?

De wijngaard is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Voor groepen vanaf vijf personen worden rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje, georganiseerd.  


Informeer naar de mogelijkheden. Maak alsjeblieft bij een reactie via de VVV website, ook je eigen telefoonnummer kenbaar. Kijk ook op de website.


Wandelen in de buurt 

De VVV Zuid-Limburg heeft een mooie wandeltocht van 6,3 kilometer, die ook langs de wijngaard voert:


Route V1 Voerendaal

De afstand tot Valkenburg is circa 4 kilometer, dus kom te voet of per fiets, de wijngaard is goed bereikbaar.

Een leuk idee om samen met je familie, vrienden of collega's een bezoek te brengen aan de wijngaard (rondleiding mét uitleg) en/of een wijnproeverij van de wijnen. Genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving, een oase van rust.

Overzicht

Adres
Achtbunderstraat 5, Klimmen
045-4052297 / 0630156364
Openingstijden en tarieven

Uitsluitend op afspraak. Wijngaard Kruisboom organiseert voor groepen (ook kleinere groepen vanaf 5 personen) rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje. 


Maak bij een contactbericht altijd je telefoonnummer kenbaar. De medewerkers heten je graag van harte welkom.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wijngaard Kruisboom. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website